Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

GHID DE SELECTARE

Vă întrebați care dintre convectoarele electrice Ballu este cel mai potrivit pentru încălzirea casei dvs.? Fiecare model din seriile Rapid (cu termostat digital inverter și modul wi-fi) și Heat Max (cu dispozitiv de control electronic) corespund unei puteri de încălzire.
Pentru a alege cea mai potrivită putere pentru camera pe care doriți să o încălziți, trebuie să aveți în vedere trei parametri:

1. dimensiunea camerei care urmează să fie încălzită în m3
2. izolația termică a casei dvs.
3. zona climatică în care este amplasat imobilul

Uitați-vă la tabelele noastre rezumative care indică ce putere să alegeți în funcție de nivelul de izolație al casei dvs.

 

BALLU RAPID ȘI RAPID FLAT: CONVECTOARELE CU TEHNOLOGIE INVERTER ȘI WI-FI

 

BALLU HEAT MAX: CONVECTOR ELECTRONIC


 

(1) Într-un test efectuat la cel mai mare și mai important organism de certificare din Rusia, Rostest din Moscova, a fost verificat consumul real al convectoarelor electrice Ballu. Costurile zilnice specificate se bazează pe un preț de 0,20 €/kWh, înmulțit cu consumul măsurat prin teste.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?