Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

ECO POWER

Cortină termică

Perdă termică compactă pentru instalare deasupra ușilor standard. Este echipat cu elemente de încălzire fiabile și eficiente (ÎNCĂLZITOR TUBULAR) cu aripioare în spirală, care măresc foarte mult zona de transmisie a căldurii.

Este folosit pentru a preveni pătrunderea aerului rece în timpul iernii și a aerului cald vara (în modul de funcționare fără încălzire) în magazine, pavilioane, cafenele, restaurante, birouri, puncte de control. Cortina este echipată cu un termostat de siguranță cu funcție de repornire manuală și un cablu de alimentare standard cu mufă UE pentru o conexiune electrică convenabilă.

Caracteristici tehnice

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?