Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

Cortina termica industriala ULTRA

Perdă termică cu protecție împotriva umidității

Perdelele industriale din seria ULTRA, cu protecție împotriva prafului și umidității și a sistemului DUSTPROOF, sunt utilizate în medii deosebit de expuse la formarea de picături de umiditate și cu prezența unei poluări considerabile a aerului.
În timpul fazei de asamblare din fabrică, aceste perdele sunt realizate cu un grad ridicat de protecție IP54, astfel încât să se elimine necesitatea aplicării materialului de etanșare în timpul instalării în structură și, în același timp, să îmbunătățească siguranța operațională a produsului. Pentru a facilita operațiunile de întreținere și curățare, schimbătorul de căldură este proiectat pentru a fi accesibil printr-o duză articulată, fixată pe corp prin intermediul unui sistem de balamale și încuietori numit QUICKLOCK. Perdelele nu au nevoie de un tablou electric separat; o singură fază este suficientă pentru conexiunea electrică. Un panou de conectare rigid și diverse seturi de instalare permit instalarea cortinei în șase moduri diferite.

Caracteristici tehnice

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?