Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

Tundra BHDP

Încălzitor cu ventilator pe bază de ulei

Încălzitoarele cu ventilator diesel cu flux direct BHDP sunt generatoare de căldură profesionale puternice pe bază de ulei. Sunt extrem de fiabile, au o eficiență de aproximativ 100% și, în funcție de model, sunt capabile să genereze între 10 și 100 kW de căldură.
Generatoarele de căldură pe bază de ulei Ballu din seria BHDP sunt insensibile la schimbările bruște de temperatură și sunt echipate cu un termostat încorporat pentru a menține temperatura în cameră.
În plus, funcționarea sigură este garantată de protecția la supraîncălzire, reglarea flăcării și recipientul de temperatură scăzută.

Caracteristici tehnice

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?