Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

Incalzitor cu infrarosu pentru exterior L

Încălzitor cu infraroșu

Încălzitoarele cu infraroșu din seria L Ballu sunt încălzitoare cu infraroșu de tip universal, ideale pentru încălzirea spațiilor semi-deschise și a spațiilor exterioare. Datorită ratingului de protecție IP mai ridicat, acestea pot fi utilizate și în ploaie.
Încălzitorul poate fi montat pe aproape orice suprafață folosind un set de consolă și șuruburi pentru instalare fără scule. De asemenea, puteți monta unitatea pe un trepied telescopic din oțel BIH-LS-220, astfel încât să îl puteți deplasa rapid.
Încălzitorul are un corp din oțel cu un sistem de răcire prin convecție care îl împiedică să se supraîncălzească, în timp ce ecranul din oțel cromat protejează împotriva contactului accidental cu elementul de încălzire. Corpul de iluminat este echipat cu un reflector cu caneluri speciale pentru distribuția uniformă a fluxului de căldură în întreaga zonă de încălzire.

Caracteristici tehnice

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?