Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

Incalzitor cu infrarosu pentru exterior LM

Încălzitor portabil cu infraroșu

Încălzitoarele portabile cu infraroșu sau „încălzitoarele cu infraroșu” sunt o soluție eficientă pentru încălzirea localizată. Nu este nevoie să așteptați ca întregul volum de aer și pereții camerelor să se încălzească, deoarece, în practică, doar porniți-le și căldura se simte imediat. Datorită efectului focalizat al razelor infraroșii, puterea percepută de încălzire este de aproximativ 2 ori mai mare decât puterea nominală. Posibilitatea de utilizare locală vă permite, de asemenea, să economisiți la încălzirea spațiilor neutilizate.

„Încălzitoarele cu ventilator cu infraroșu” sunt eficiente și în medii exterioare și în încăperi fără izolație termică. Acestea sunt adesea folosite pentru încălzirea locurilor de muncă, cum ar fi atelierele și șantierele, în încăperile de service, în fabricile mici și pentru dezghețarea rapidă. Sunt deosebit de eficiente pentru uscarea suprafețelor vopsite sau umede, deoarece nu ridică praf de pe podea în timpul funcționării.

Caracteristici tehnice

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?