Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

Incalzitor cu infrarosu pentru exterior LW2

Incalzitor electric cu infrarosu

Cea mai recentă dezvoltare a BALLU: designul exclusiv și cele mai moderne tehnologii sunt combinate în noul încălzitor cu infraroșu din seria LW2.
Aceste încălzitoare universale și compacte sunt perfecte pentru încălzirea spațiilor interioare și exterioare și pot fi instalate pe perete sau pe o coloană. Lămpile cu infraroșu moderne oferă încălzire intensivă în infraroșu și își mențin eficiența chiar și în aer liber în fiecare anotimp al anului. Corp special și grilă frontală cu suprafață mai mare pentru a maximiza zona de încălzire.
Designul unic al seriei Platinum este perfect atât pentru un restaurant scump, cât și pentru o verandă confortabilă la țară.

Caracteristici tehnice

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?