Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

Incalzitor cu infrarosu pentru exterior S2

Incalzitor electric cu infrarosu

Încălzitoarele cu infraroșu din seria S2 sunt încălzitoare moderne și eficiente din punct de vedere al costurilor, concepute pentru a fi încorporate în plafoane false de tip „Armstrong” și echipate cu o celulă de 600x600mm. Sunt perfect potrivite pentru încălzirea birourilor, a spațiilor comerciale, a zonelor publice, a cafenelelor și a oricărui alt loc în care sunt utilizate sistemele de tavan.
Încălzitoarele din serie utilizează cel mai recent element de încălzire, care funcționează pe principiul cablului „încălzire prin pardoseală”. Corpul de construcție ușor nu necesită armarea cadrului de tavan. Eficiența maximă de încălzire este obținută grație dublei izolații termice obținute de ecranele suplimentare, care reduc dispersia căldurii pe partea din spate a aparatului. Dacă este necesar, cele patru elemente de fixare suplimentare vă permit să suspendați corpul de iluminat cu cabluri. Încălzitoarele sunt ambalate într-o singură cutie.

Caracteristici tehnice

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?