Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

T.

Încălzitor cu infraroșu cu element de încălzire deschis

Încălzitoarele cu infraroșu din seria T Ballu sunt încălzitoare cu infraroșu puternice, cu element de încălzire deschis pentru încălzirea directă în orice condiții. Corpurile de iluminat din această serie sunt eficiente chiar și la temperaturi scăzute și în prezența vântului.
Modele puternice trifazate sunt utilizate pentru încălzirea spațiilor și depozitelor industriale, atelierelor, hangarelor, sălilor de expoziții, centrelor sportive, zonelor în aer liber și șantierelor de construcții. Modelele de până la 2 kW sunt adesea folosite în verandele private, zonele deschise ale cafenelelor și restaurantelor, pavilioanelor, dar și în garaje și încăperi utilitare. Încălzitoarele pot fi instalate la un unghi pentru încălzirea uniformă pe diferite laturi. Reflectorul din oțel inoxidabil cu oglindă rezistentă la căldură nu se întunecă în timp și își menține eficiența originală pe întreaga durată de viață.

Caracteristici tehnice

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?