Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

APL

Incalzitor cu panouri infraroșii

Noile încălzitoare cu infrarosu din seria APL Ballu – o soluție rentabilă pentru încălzirea directă. Toate modelele APL sunt echipate cu suporturi încorporate și hardware-ul necesar pentru instalarea practică a tavanului. Încălzitoarele BIH-APL sunt echipate cu panouri groase anodizate (25 μm) pentru o încălzire eficientă.
Gama largă de modele disponibile vă permite să alegeți cele mai flexibile aparate pentru încălzirea încăperilor din diferite zone și înălțimi diferite. La fel ca soarele, ele emit energie termică în spectrul infraroșu. În practică, căldura nu este absorbită de aer și ajunge la suprafețele încălzite fără dispersie, care la rândul său încălzește aerul. În acest fel, se creează un climat blând în interior, cu avantajul suplimentar de a obține economii de energie.

Caracteristici tehnice

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?