Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

MW

Incalzitor electric cu ventilator suspendat

Ventilatoarele electrice suspendate din seria MW sunt dispozitive speciale concepute pentru încălzirea utilizatorilor mici, a depozitelor, a spațiilor comerciale și a amplasamentelor industriale. Suportul inclus în alimentare facilitează instalarea încălzitorului pe un perete sau pe o coloană, cu posibilitatea schimbării unghiului de înclinare pe două planuri pentru o distribuție optimă a aerului cald.
Încălzitorul ventilatorului este echipat cu un panou de control de la distanță care facilitează funcționarea acestuia și permite menținerea temperaturii necesare în zona de instalare (nu la înălțimea aparatului). Panoul de control de la distanță este furnizat deja conectat la încălzitorul ventilatorului, ceea ce simplifică considerabil instalarea.

Caracteristici tehnice

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?