Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

TEHNOLOGIA INVERTOR

Economisiți până la 30% din energie electrică

Convectoarele electrice Ballu World și încălzitoarele de apă menajere sunt echipate cu termostat digital INVERTER capabil să vă economisească 30% din energie electrică comparativ cu convectoarele tradiționale cu consum redus și 70% din electricitate comparativ cu încălzitoarele de apă tradiționale.

Avantajele tehnologiei INVERTER

  • Reduce automat puterea de utilizare cu până la 20% din puterea totală, reducând astfel sarcina din rețeaua electrică.
  • Odată ce temperatura camerei este atinsă după dorință, aceasta o menține constant și precis.

Reducerea automată a puterii până la 20% din puterea totală

Convectoarele tradiționale și încălzitoarele electrice de apă sunt echipate cu un termostat intern care, la atingerea temperaturii dorite, pune dispozitivul în stand-by și îl reactivează de îndată ce temperatura camerei sau a apei scade. Acest lucru determină un consum constant de energie la putere maximă; deci un convector de 1500W va consuma constant 1500W și un încălzitor de apă de 2000W va consuma întotdeauna 2000W.

Produsele Ballu, pe de altă parte, sunt concepute pentru a reduce sarcina rețelei dvs. electrice și consumul aferent .
Tehnologia de reglare digitală INVERTER, odată ce camera sau apa ating temperatura dorită, reduce puterea de utilizare până la 20% din puterea maximă . În acest fel, convectoarele Ballu și încălzitoarele de apă pot ajunge până la 70% din energia electrică economisită în comparație cu cele tradiționale.

Precizia menținerii temperaturii setate

Termostatele radiatoarelor și încălzitoarelor de apă tradiționale nu sunt proiectate pentru controlul constant al temperaturii, acest lucru provoacă oscilații de până la plus sau minus 5 ° față de temperatura setată după dorință.
Pe scurt, dacă doriți să atingeți o temperatură ambientală de 25 ° cu convectoarele electrice tradiționale, lipsa de precizie a termostatelor ar putea încălzi camera până la 30 ° provocând o senzație de „prea fierbinte” și un consum mai mare de energie electrică; invers, în faza în care convectorul este oprit pentru că a atins temperatura dorită, mediul poate atinge temperaturi de 20 °, provocându-vă senzația „rece”.
În mod similar, lipsa de precizie a tehnologiilor de reglare a încălzitoarelor de apă tradiționale ar putea încălzi inițial apa cu 5 ° mai mult decât temperatura dorită, provocând senzația de „apă clocotită” și provocând un consum mai mare de energie electrică; pe de altă parte, în faza în care încălzitorul de apă este oprit pentru a atinge temperatura dorită, apa poate atinge temperaturi mult sub cea setată și poate provoca senzația de „apă rece”.

Termostatul digital INVERTER este permanent reactiv la putere minimă și controlează temperatura cu o precizie de 0,1 ° . Aceasta înseamnă că mediul și apa vor fi încălzite uniform, nu veți percepe schimbări de temperatură și veți economisi energie electrică.

Economie de energie certificată 70%

În timpul testului de consum pe convectoarele Ballu, cel mai mare și cel mai important organism de certificare rus Rostest, a declarat că termostatele digitale INVERTER sunt capabile să economisească până la 70% din energie electrică.
Testul, efectuat pe radiatorul Rapid 2000 W, a confirmat că acest convector consumă aproximativ 3,60 kW pe zi. Deci, având în vedere un cost pe kW de 0,20 €, cu radiatoarele noastre de 2000 W veți cheltui în jur de 0,75 € pe zi, adică în jur de 22 € pe lună pentru a încălzi o cameră de 40 m 3 .Descărcați certificatul semnat de instituția rusă.

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?