Ai nevoie de informatii suplimentare?
0724 204 888
My Cart
0.00 lei

STANDARD PROFESIONAL (PS)

Perdele termice și cortina neîncălzitoare

Perdele termice din seria Professional Standard (PS). Folosind motoare moderne cu rotor extern eficiente din punct de vedere energetic, cu o durată de viață mai lungă, perdelele PS stabilesc noi standarde în ceea ce privește fiabilitatea și durabilitatea. Setul complet include plăci de montaj pentru instalare orizontală sau verticală; suspensia este posibilă direct pe tijele filetate sau prin găurile de montare ale corpului. Perdelele sunt echipate cu controlere BRC de înaltă precizie cu termostat electronic (proiectarea și producția au loc în Europa) *.
Gama de modele PS include perdeaua de lumină de bază din seria PS-B, perdeaua de lumină cu randament mediu din seria PS-M și perdeaua de lumină de înaltă performanță din seria PS-Η. Pentru tipul de încălzire, perdelele termice sunt împărțite în încălzitoare tubulare cu sursă de energie electrică “T”, în perdele cu schimbător de căldură cu apă “W” și în perdele neîncălzitoare “A”.

* Seria “B” este echipată cu telecomenzi NTL

Caracteristici tehnice

Doriti sa cumparati aceste produse?

 

0764 741 474 / 0766 367 287

SOLICITARE INFORMATII

Solicita mai multe informatii suplimentare completand formularul de mai jos.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Contact EON La multi ani Mama Contact Fan Courier Contact DHL Romania Telefon Zara Romania Vechime minima pensie invaliditate Telefon contact EON | telefon contact DIGI Contact Google Romania incalzire in pardoseala Contact eMag Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Reclamatii Vodafone Reclamatii Glovo Contact EON Bucuresti Contact Revolut Romania Deranjamente Vodafone Reclamatii
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, cum te pot ajuta?